Barbie-kuren, farlige kys og komapatienten der vågnede som tankelæser

Den menneskelige Barbie, Valeria Lukyanova har annonceret at hun fremover udelukkende vil leve af lys og luft.

Valeria der er blevet verdensberømt for at ligne en Barbiedukke har besluttet at leve udelukkende af diæten ‘luft & lys’. Det er ikke første gang at Valeria har meldt anderledes idéer ud. Hun er, udover sit særlige udseende, kendt for at tale med aliens og for øvrigt  komme fra en anden planet (i følge eget udsagn). Det sidste lyder da ikke helt usandsynligt.

Det er visse dyr man bare ikke skal alt for tæt på. Det skal nogen åbenbart lære på den hårde måde.

Da en ualmindelig dum dreng absolut skulle kysse en alligatorskildpadde måtte det naturligvis gå helt galt. Billederne taler for sig selv.

En hovedskadet mand som brugte to uger i koma før han vendte tilbage til livet mener selv at have fået overnaturlige evner efter sin oplevelse.

For fire år siden var den unge mand, Rob Ball på dengang 24 år, ude for et groft overfald, hvor en hovedskade sendte ham to uger i koma. Selvom han mistede hukommelsen og var nødt til at lære at gå igen, lykkedes det ham at genvinde førligheden og han forlod omsider hospitalet for at genoprette sit liv.

Det var ikke længe efter den hændelse at Rob Ball opdagede at noget var aldeles forandret. Han begyndte konkret at høre stemmer i sit hoved som fortalte ham ukendte detaljer om andre menneskers liv, tit helt fremmede han bare passerede på gaden. Oplysninger som han ikke kunne være vidende om på nogen normal måde.

Oplysningerne omhandler tit helbredsmæssige oplysninger som sygdom, dødsfald og nogen gange handler de om kærlighed. Selv er budbringeren lige så overrasket som dem, der får hans budskaber, og han fortæller at folk som oftest bliver meget overraskede over det han kan fortælle dem.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s