Monstre down under, mammut-kloning og den lysende Madonnastatue

Som om Australien ikke har monstre nok med deres lokale 7 meter lange saltvandskrokodiller, er der i årevis, ja i århundreder, gået vedholdende rygter om endnu mærkeligere dyr down under. En af dem man nu leder særligt efter er den legendariske megalania, et veritabelt uhyre dobbelt så stor eller større end den mere kendte komodovaran der kendes fra Indonesien. Et uhyre der forlængst skulle være uddød.

I Australien er det både grotesk store krybdyr som den ovenstående, men også andre uhyrer ses af flere og er gennem tiden indrapporteret. Kan der være noget om det?

Videnskaben mener nu at have fat i den lange ende, når det kommer til kloning af et af de sidste istidsdyr. Den store mammut. Sidste år fandt en gruppe videnskabsfolk en ualmindelig velbevaret forhistorisk elefant i den Sibiriske Yakutia provins.

Takket være det velbevarede fund mener en gruppe videnskabsfolk nu at have nok materiale til at det er muligt at klone en ægte mammut.

Tanken er at befrugte en hunelefant af normal størrelse med et mammutklonet æg. Hvis hunelefanten går tiden ud som planlagt, vil det være første gang i 4000 år at der igen går mammutter på Jorden.

Nej, det er godt nok ikke et kryptozoologisk fænomen, men det lyder nu spændende nok. Ikke så langt herfra, i Belgien flokkes folk i hundredevis om en ganske særlig og privatejet Madonnastatue som af gode grunde sætter videnskaben grå hår i hovedet.

Madonnastatuen hos det ældre og forbløffede ægtepar begyndte at oplyse sig selv i januar måned og er fortsat siden. Folk valfarter langvejs fra for at se det mærkelige fænomen. Naturligvis er det påfaldende at der er tale om en madonnafigur, for de gejstlige der også er blevet involveret i miseren. For hvorfor i alverden lyser statuen mon? Lyser den virkelig af sig selv?

Det ser grangiveligt sådan ud.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s