Talende høns, store katte i Europa, Bambi møder E.T. og fotogene feer

Talende høns på huggeblokken I forbindelse med slagtningen af en høne på Wadata-markedet i en lille flække i Nigeria opdagede den forbløffende ejer at dyret tiltalte ham på arabisk. Hønen blev omgående bragt til nærmeste politistation, hvor dens tilstedeværelse afstedkom så meget uro og senere trafikkaos i bydelen, at politiet måtte anvende tåregas for igen at få ro og orden.

Store katte i Europa? Kryptozoologi-interesserede vil vide at nogle af de dyr der oftest spottes er store kattedyr. Rundt om i verden herunder i Australien, England Skotland og i Frankrig og i Tyskland ses der jævnligt større kattedyr, som er for store til at være huskatte og for ‘katteagtige’ til at være en stor hund. England og Skotland er blandt de områder i Europa , hvor der ses flest. Der findes adskillig fotodokumentation og poteaftryk der tydeligt er fra et stort kattedyr. Den danske zoolog med stor interesse for sære dyr på afveje – Lars Thomas – har for længst bevist at der går større kattedyr rundt i det sydlige England. Blandt de seneste iagttagelser er igen lokaliseret til England. Siden 1998 har der være 63 henvendelser om ‘store katte’ alene i Cambridgeshire i det sydlige England.

Også i Wales har de også haft skræmmende møder med forvoksede huskatte eller hvad det er der huserer, som denne BBC-artikel beskriver:

Bambi møder E.T. ude i den mørke skov Hvad i alverden fangede kameraet den nat i skoven? Ægteparret Edith og Rainer Shattles bandt for sjov et kamera til en træstamme og håbede på at fange nogle spændende nattebilleder, når de rådyr, de vidste var i området, udløste kameraet.

Men parret fik mere end de drømte om, da de gennemså båndet dagen efter. For hvad i alverden var det, der pludselig dukkede op mellem træerne, den nat i Missisippi? Og kom ”den’ virkelig ned fra himlen? Se selv hvad kameraet optog den nat og se et interview med det forbløffede ægtepar.

Feer? Findes de? Ja, det er der jo skægt nok nogle der mener. Blandt andet universitetsprofessor John Hyatt fra Manchester Metropolitan University, som ikke bare tror på feer selv, men også hævder at han har fotos af sine møder med de små væsner. Dem vil han gerne dele med andre og åbner nu op for en udstilling med de bedste fotos.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s